featured_11
Calls for participants: 2 trainings in Turkey and Italy

JUB zoekt 2 x 2 deelnemers voor trainingen in Turkije (Istanbul) en Italië (Campobasso). Ze vinden respectievelijk plaats van 14 tot 21 juli en 3 tot 10 juli. De reiskosten worden volledig vergoed (tot 360 euro voor Turkije en tot 275 euro voor Italië) en verblijf, incl. eten en drinken, is gratis. De trainingen zijn getiteld “A world without discrimination: dealing with power relations in daily life” en “Youth.Inc: developing inclusive youth policies”. Zie de bijlages voor alle informatie. Beide trainingen zijn in essentie bedoeld voor jongeren die actief zijn binnen een vereniging of stichting die ook bestaat uit jongeren of die voor jongeren werkt. Voor beide staat de deadline op 10 juni. Bij vragen: jubnederland@gmail.com.

Call for Participants_Youth Inc

Anti-Bias_TC_Istanbul_InfoPack

Anti-BiasTC_Application_Form