featured_13
Human Library Training: deelnemers gezocht!

Van 25 april tot 3 mei organiseert JUB een training over het organiseren van een Human Library. Het zal plaats vinden in een trainingscentrum in Ommen en het verblijf, incl. eten en drinken, is gratis. De Human Library is een uniek evenement, bedoeld om mensen met elkaar in contact te brengen, om zo vooroordelen te onderzoeken. JUB heeft twee eerdere edities van de Human Library in Groningen mede georganiseerd, in 2014 en 2015. Voor 2016 staat er ook één op het programma in Groningen, in juni, en van de Nederlandse deelnemers aan de training wordt verwacht dat zij belangrijke functies gaan vervullen bij de organisatie.

In de bijlage staan alle details, een link naar het opgaveformulier en een e-mailadres voor eventuele vragen.

Let op de deadline: 4 April.

Call For Dutch PARTICIPANTS JUB TC Human Library

EDIT: Om je op te geven als vrijwilliger voor de organisatie van de Human Library of om tijdens het evenement zelf te helpen, geef je dan op via deze link: http://goo.gl/forms/qPeuPXqAjw.

ENGLISH: From 25 April to 3 May JUB is organizing a training about setting up a Human Library. It will take place in a training centre in Ommen and the stay, including food and drinks, is free of charge. The Human Library is a unique event, aiming to bring people into contact with each other, with the idea break down stereotypes. JUB co organized two previous editions of the Human Library in Groningen, in 2014 and 2015. For 2016 also one edition is in the planning, in June. It is expected from the participants of the training to fulfill important roles at the organization of the event in 2016.

Please see the attachment for all details, the form to sign up and an e-mail address for questions.

Please mind the deadline: 4 April.

Call For Dutch PARTICIPANTS JUB TC Human Library

EDIT: to sign sign up as volunteer for the organization of the Human Library or to help during the event itself, please sign up via this link: http://goo.gl/forms/qPeuPXqAjw.